Kymmenen digivinkkiä opetukseen

 

Nyt meillä on jännittävää kerrottavaa, sillä haastoimme itsemme kokeilemaan jotain ihan uutta, ja kokeilimme tehdä innostavan, toiminnallisuuteen kannustavan lukupaketin. Olemme kokeilleet opetuksessamme monenlaisia ideoita toiminnallisuuden ja tvt-taitojen harjoittelun lisäämiseksi luontevaksi osaksi päivittäistä opiskelua. 

Kokosimme kymmenen hyväksi havaittua ideaa, jotka pohjautuvat Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin (2014). Kaikkia tehtäviä olemme itse kokeilleet luokassa oppilaiden kanssa. Kunkin tehtävän kohdalle on merkitty vuosiluokka, jonka tavoitteiden ja mukaan tehtävä on luotu sekä tehtävään liittyvät, opetussuunnitelmasta poimitut tavoitteet ja laaja-alaisen osaamisen osa-alueet.

Tehtäväesimerkit on suunniteltu eri oppiaineiden aihepiirien käsittelyyn. Tehtävät ovat kuitenkin muokattavissa erilaisten ryhmien, opeteltavien sisältöjen ja oppilaiden iän mukaan. Testitiimimme on päässyt jo tutustumaan e-kirjaan, ja saimme heiltä jo ihanaa palautetta, lisää löydät Instagramista @toigoedu kohokohdista. Kymmenen digivinkkiä opetukseen - e-kirjan voit ladata täältä


Kommentit